از دید صاحبنظران اسرار حروف، برای هر عملی وقتی شایسته و مناسب وجود دارد و حکیمان قدیم و هرمسیان برای این اوقات اهمیت بسیار قائل بودند (همو، منبع، ۷). به باور آنها، برای طلسمات و مربعات نیز اگر اوقات مناسب و ساعات شریفی انتخاب شود، تصرفات غریبی از آنها پدید میآید. وقتهای گزیده برای کارهای خیر ساعتهای سعدی چون نخستین ساعت روزهای یکشنبه، دوشنبه، پنجشنبه و آدینه است، لیکن ستارۀ مناسب طبع آن را برای طبع عمل مطلوب باید در نظر گرفت. وقتهای کارهای شر نیز اوقاتی غیر از این ساعتها ست. پوشیده نماند که زایجۀ هر عملی را باید در ارتباط با معدن ستاره یا کوکب خاص آن، یعنی فلز منسوب به آن ستاره در نظر گرفت، زیرا هر کاری به ستارهای منسوب است و اگر دوام آن مورد نظر باشد، باید در معدن همان ستاره، یا در معدن دیگر که هماهنگ با طبع آن ستاره باشد، صورت بگیرد (همانجا).
به اعتقاد این محققان، نخستین روزی که پیدایش و شکل گیری وجود حسی این جهان در آن آغاز شد، یکشنبه بود و راز آن از اینجا ست که ستارۀ ویژۀ آن همان روشنای بزرگ یا خورشید تابان است که سعد محض بشمار میآید. یکشنبه خود نقطۀ برج حمل، و طبع آن آتشی و خشک و مایل به اعتدال است. از میان حروف هم حرف آغازین، یعنی الف، و از منازل قمر منزل نطح به آن اختصاص دارد (همان، ۹-۱۰).
بقیۀ روزهای هفته و ستارگان آنها در نزد غربیان، همان است که پیشتر در مورد کواکب گذشت. وفق مسدس هم که به خورشید اختصاص دارد، واجد تأثیرات و خواصی است و گفتهاند که این طلسم را هنگامی پُر میکنند که خورشید در شرف خود حلول کرده، و از نحوست مصون باشد. در این حال، قمر نیز باید از نحوست بیگزند، و در طالع ملوکی باشد. دربارۀ وقتشناسی همانگونه که ما طلسم نویسان معمولاً طلسم را طی روشنایی ماه میسازیم و آن را در بدر کامل تقدیس و تبرک میکنیم. در هندوستان نیز طلسمها را اغلب زیر درخت توس یا غان، به هنگام درخشش نور ماه وبا پر طاووس مینویسند و بر این باورند که برای دعاهای مهر و محبت و رونق کسب وکار، روزهای دهم تا بیستم ماه قمری، بهویژه دوشنبهها مناسب است .

بزرگترین سایت دعانویسی توسط استاد بزرگ ابو داوود الحنین(تضمینی) استاد ,کانال ,طلسم ,ارتباط ,داوود ,نویسی ,ارتباط مستقیم منبع
درباره این سایت